Szanujemy Twoje prawo do prywatno┼Ťci. Na tej stronie przedstawiamy nasze stanowisko w sprawie gromadzenia, przetwarzania oraz wykorzystywania informacji o u┼╝ytkownikach. W zwi─ůzku z wej┼Ťciem w ┼╝ycie dnia 25.05.2018 europejskiego rozporz─ůdzenia o ochronie danych osobowych, zwane RODO, rozpoczynamy proces zbierania zg├│d od u┼╝ytkownik├│w na zbieranie oraz przetwarzanie ich danych osobowych. Wyra┼╝enie zgody jest dobrowolne i w ka┼╝dej chwili mo┼╝na j─ů wycofa─ç.

Nasze strony internetowe u┼╝ywaj─ů takich technologii jak pliki cookie do zbierania oraz przetwarzania danych osobowych. Celem plik├│w cookie jest zapewnienie prawid┼éowego funkcjonowania strony internetowej, analizowania ruchu oraz personalizowaniu tre┼Ťci reklam i reklam. Informacje o korzystaniu przez u┼╝ytkownik├│w z naszej strony s─ů dost─Öpne r├│wnie┼╝ dla zaufanych partner├│w, kt├│rzy r├│wnie┼╝ wykorzystuj─ů w/w technologie w celu zbierania i przetwarzania danych osobowych do analizowania ruchu oraz personalizowaniu tre┼Ťci oraz reklam.

Przetwarzamy dane do czasu posiadania udzielonej przez u┼╝ytkownika zgody. U┼╝ytkownik ma prawdo ┼╝─ůda─ç od administratora dost─Öpu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usuni─Öcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego ÔÇô GIODO. Wy┼╝ej wymienione uprawnienia przys┼éuguj─ů r├│wnie┼╝ w przypadku nale┼╝ytego przetwarzania danych osobowych przez administratora i nie maj─ů ┼╝adnego wp┼éywu na zgodno┼Ť─ç z prawem przetwarzania, kt├│rego dokonano na podstawie zgody u┼╝ytkownika przed jej wycofaniem.

Jakie informacje osobiste s─ů gromadzone i wykorzystywane?

U┼╝ytkownicy korzystaj─ůcy z naszego serwisu pozostaj─ů anonimowi do czasu, a┼╝ sami udost─Öpni─ů swoje dane. W celach technicznych, zwi─ůzanych z administracj─ů serwerami wykorzystujemy dane wynikaj─ůce z og├│lnych zasad po┼é─ůcze┼ä realizowanych w Internecie takie jak np. adres IP. Dodatkowo adresy IP s─ů wykorzystywane do zbierania statystycznych, og├│lnych informacji demograficznych np. o geolokalizacji u┼╝ytkownik├│w. Tutaj musi by─ç dalsza informacja o tym co i jak jest przetwarzane. Wys┼éanie formularza kontaktowego wymaga przes┼éania danych osobowych niezb─Ödnych do skontaktowania si─Ö z u┼╝ytkownikiem takich jak adres e-mail oraz imi─Ö i nazwisko. Informacje przes┼éane poprzez formularz s─ů przez nas wykorzystywane tylko i wy┼é─ůcznie do niezb─Ödnego kontaktu z u┼╝ytkownikiem.

W jaki spos├│b chronione s─ů informacje?

Formularze wype┼éniane przez u┼╝ytkownika w celu przes┼éania zapytania ofertowego realizowane s─ů poprzez bezpieczny protok├│┼é SSL, kt├│ry znacznie zwi─Öksza ochron─Ö transmisji danych w sieci Internet. Informacje przechowywane s─ů w spos├│b bezpieczny, zgodnie z wymaganiami polskiego prawa.

Prawo wyboru

Ka┼╝dy u┼╝ytkownik ma mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru, czy oraz w jakim zakresie chce udost─Öpnia─ç informacje o sobie oraz korzysta─ç z oferowanych przez nas us┼éug. Zdecydowana wi─Ökszo┼Ť─ç us┼éug dost─Öpna jest bez konieczno┼Ťci podawania informacji o sobie, jednak cz─Ö┼Ť─ç z nich wymaga podania danych osobowych. U┼╝ytkownik dobrowolnie podaje dane osobowe, jednocze┼Ťnie mo┼╝e je w ka┼╝dej chwili usun─ů─ç. Szybki rozw├│j technologii sprawia, ┼╝e nasza polityka prywatno┼Ťci mo┼╝e ulega─ç zmianom, kt├│re b─Öd─ů publikowane na tej stronie.